Könyvjelzők

Játék Jelly Survival online

Játék Jelly Survival

Jelly Survival

Jelly Survival

A játékban Jelly Survival fogunk bejutni egy lenyűgöző mesebeli világban, ahol zselé cseppek élnek. Köztük volt két nyugtalan és vidám testvér Todi és Jim. Kíváncsiságuk és fegyelmezetlen szomjúság kutatás mindig nyomja őket a kalandok. Ma, úgy döntöttek, hogy látogassa meg a távoli völgyben, ahol a legenda szerint az emberek életük nagyobbik, akik tudják, sok érdekes dolgot. Te és én csatlakoznak hozzájuk ebben a kalandban. Előttünk van egy út, amelyen keresztül hőseink futni, hogy tele van a különböző csapdákat és akadályokat. Te és én kell tölteni a karaktereket, így nem esnek, és nem halt meg. Útközben gyűjteni aranyérme, amely megadja a lehetőséget, hogy vásárolni a különböző eszközök, amelyek hasznosak lehetnek a hőseink az úton. Minden szinten a csapdák számát növeli, és akkor meg kell mutatni a csodálatos ügyességgel, hogy elkerülje őket. hőseink is vezérelhető a vezérlő billentyűzet és egér
Játék Jelly Survival elég vidám forgatókönyvet, amelyek együtt a gyönyörű grafika tartja a feszültséget a játékosok és ad nekik egy jó hangulat. Ő alapján fejleszteni HTML5 technológia, és célja inkább a touch készülékek. Letöltés Jelly túlélés a készüléken, és élvezze kedvenc pillanatait a játék. Azt is meghívja a barátait, hogy részt vegyen, vagy, hogy tartsa a verseny között, a többi játékos. De ehhez meg kell adni a minimális regisztráció, akkor az összes folyamat megjelenik a profil lejátszó.

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more