Szeretne finom káposztatekercset az asztalon, akkor keményen kell dolgoznia. Tekerje fel az ujját, és kezdje el az ágyak elkészítésével. Távolítsa el a szemetet, majd lazítsa meg a talajt, fúrjon lyukakat és vetjen magvakat. A beállított idő elteltével a hajtások megjelennek a földről. Táplálja őket és bőségesen öntözze, permetezze be őket a gonosz férgektől, hogy jó termést érjen el. A hagyma, a káposzta és a zöldek lédús és ízletesek lesznek, és ez képezi a jövőben töltött káposzta alapját. Várjon még néhány napot, és összegyűjti az érett zöldségeket. Káposztatekercshez a zöldség önmagában nem elegendő. Nézd meg a csirkehúsban, a csirke megosztja veled a friss tojást. Most elmehet a konyhába, és közvetlenül a főzéshez folytathatja a Holubets otthoni gazdálkodását és főzését.