Könyvjelzők

Játék Teddy Bear Zombies Machine Gun online

Játék Teddy Bear Zombies Machine Gun

Teddy Bear Zombies Machine Gun

Teddy Bear Zombies Machine Gun

A modern világban teremtett számos filmek, játékok és egyéb szórakoztató járó zombik. És természetesen mindenki szereti a halott, ahonnan a vér forrni kezd a szervezetben, és növeli a adrenalin. És remélem, mint a gyalogos meghalt, mert a játék Teddy Bear Zombies Machine Gun pit csak velük. És ahogy találja magát a világban a medve, és a zombik fogják bemutatni itt, ezek az állatok. Rengeteg ilyen medve, zombik megpróbálja áttörni a tehetetlen állatok a világ, és kapcsolja őket a saját fajtája. Azt találták, csak egy medve, amely nem fél, hogy állni az útjukat, gátakat egy kis barikád, mert tüzet a halott. De szükség van egy asszisztens, és hogy te leszel a játék Zombie Bears: A tűz egy géppisztollyal. Meg kell, hogy minden éjjel a dobozból, és tüzet nyitnak a halottak, akik megpróbálják megtörni múltban. Ahhoz, hogy elpusztítsák őket, akkor meg kell mozgatni a látvány, kattintson az egérrel a megfelelő irányba. Ezt követően meg kell tartsa lenyomva a festéket, hogy tüzet nyitnak az ellenség. Próbálj ne hagyja ki, mert ez ad egy esélyt, hogy megtörje már a zombik az első védelmi vonal. Újratölti a fegyverét akkor kell kattintani a nagy kör, amely azonnal megjelenik a boltban nem marad patronokat. Minél gyorsabban meg tudod csinálni, annál gyorsabban újra tüzelni zombik, feltartóztathatatlanul közelít meg
Minden este előkészíti az új tagok ez a titokzatos világ zombik, ami természetesen lesz erősebb és gyorsabb. És annak érdekében, hogy megakadályozzák a támadás őrült, akkor lehetősége van arra, hogy végezzen frissítse a fegyvereket, növelve a lőszer tárolására, az erő és a sebesség a golyók repülnek. Emiatt lesz képes túlélni minden este, megölve egyre több ilyen szörnyű halott medve. A játékot Zombie Bears: A tüzet egy géppisztollyal lehet mindaddig, amíg ezt az életet. Kezdetben, akkor 20 a szívek, hogy csökkenni fog a zombik megtöri már az első védelmi vonal. Egy zombi - egy életet. Ezért van, és meg kell mutatni az összes tudásukat forgatás közben mozgó célokra, annak érdekében, hogy menjen végig a sötét éjszaka, és mentse meg a világot a veszély, hogy megbirkózzon, amelyet senki sem tud, csak te. .

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more