Könyvjelzők
Ügyességi játékok

Ügyességi játékok

Játssz ingyenes online ügyességi játékok, majd a vonat a készség. Segít történetek a sport elfogultság, a katonai és csak móka. Próbáld ki, hogy a pályán ahhoz, hogy ne összeomlik az akadályokat; alámerül a terhelést a gép; mászni a legmagasabb fa. A kapus kell ügyesen elkapta a labdát, és a sofőr – park az autó a parkolóban, hogy végre veszélyes mutatványokat, és elkerülni törekvés. Ügyesség kereslet és a kezét, amikor játszik gyűszű, és hogy elpusztítsa a golyókat a pályán, akkor le kell ügyesen lőni színes héj. Heroes of kaland játék is, hogy a fürge ahhoz, hogy egy másik gyémánt.

4.5 1 2 3 4 5 (Total 10)

Játékok Ügyességi játékok kategóriánként:

Flash játékok ügyességi, amelyek mindegyike igen

Ügyességi játékok Ügyességi játékok Azt akarom, hogy nem csak okos, hanem okos. Amikor ezeket a tulajdonságokat kombináljuk egy személy, úgy érzi, benne, mint akkor fordulhat elő, minden esetben. És ne pazarolja a készség, hogy segítsen a címsor, ahol mindenki szabadon az ügyességi játékokat játszani korlátozás nélkül.

 

Az Agility lehet kifejezni képes egyszerre bűvészkedni hat fáklyás, ugrott át az akadályokat, vagy csókolózik az utcán úgy, hogy észre sem veszi mások. A legfontosabb dolog az, hogy maga állapotban és pontosan végre, nem számít, milyen nehéz tűnhet.

Vessünk néhány téma

Ügyességi játékok szabaddobást állandóan valami újat, de hasonló tendenciák valószínűleg az alanyok, mint az irányok a játékmenet. Platform találkozhatnak az új karakterek, de továbbra is platformer, és akkor újra lovagolni a helyszínen vadászni tárgyak, elpusztítani ellenségeit, megtalálni a kiutat, vagy más módon. Hogy a vizsgálaton, akkor kell agility érdekében, hogy ne essenek bele a szakadékba a hegy nem csúszik, és marad a kötelek.

 

Ügyességi játékok Flash ügyességi játékok is véleménynyilvánítás és egyéb szükséges tulajdonságokkal. Például, a pontosság, sebesség, megfigyelés és találékonyság. Egy sport, anélkül ügyességgel nem tud, és még állóképességi nem segít túlélni a hosszú távon, ha döntse az akadályokat, hogy kell ugrani, vagy nem tudja, hogy elérje a célt biatlon, és a boksz gyűrű akkor helyezhető el az első fordulóban, ha nem feltalál okozhat a zúzás fúj. Minden utazó legyen fürge, hogy megbirkózzanak a váratlan nehézségek az út mentén. Képesnek kell lennie arra, hogy egy élő, piranha-fertőzött folyó úszni, hogy tüzet, építeni ideiglenes lakhatási, hogy meghódítsa a hegyre, megtalálni a kiutat a barlangban, átugrani a szakadékot, menekülni a bennszülöttek és a vadon élő állatok.

 

kártya szélhámosok és korpás – még mindig a Dodgers! Ők ügyesen torzítják kártyák és elrejteni a labdát, megtévesztve együgyű. Tetteikért nehezen követhető, ahogy élesíteni tudásukat sokáig.

 

Azt is játszani egy ügyességi játék a népszerű úti cél, mint a golyó. Több színű gömbök kígyó távon alá a tetején, és jelennek meg a semmiből. Hogy azokat nem töltött összes mezőt, azokat meg kell semmisíteni a forgatás, vagy cserélték, ami azonos csoportban. Ügyesség szükséges, és vezetés közben, különösen a jeges körülmények között. Kezelje teherautók és személygépkocsik, próbál beilleszkedni a forgási sebesség, vagy elfoglalja helyét a parkolóban. Szintén szórakoztató játék a sodródás, ahol az autó fenyeget, hogy szálljon le az útról egy éles kanyarban.

Ki van velünk, ő egy okos

Játssz ügyességi játékok, online ingyen érdekel bármelyik életkorban. Ki ne szeretné, hogy tesztelje a reflexek, és javítása a segítségével virtuális szórakozást? Lehet horgászni, hogy sebészeti műtétek megjavítani az autót, harcok, utazás, sport, tánc.

Ügyességi játékok szimulációs reális és a flash termékek tervezték a fiatal és az idősebb játékosok. Közel Dóra, Tom és Jerry, és Piroska itt szomszédosak régi barátok – Super Mario és Sonic the Hedgehog kék. A hősök rajzfilmek és képregények, TV sorozat és filmsztárok is részt vesznek a különböző történeteket. Építenek és megsemmisíti, a vezetési sebesség és keresse meg a nyomokat, vándorol a labirintusban, vadászni és menekülni magukat. És akkor velük:

  • futni, ugrani, és repülni
  • Shoot
  • Move
  • Keresés
  • A leküzdésére

Nálunk soha nem fog unatkozni, hiszen tudjuk, hogy sokat egy igazán izgalmas játék.

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more