Könyvjelzők

Játék Age of Steel online

Játék Age of Steel

Age of Steel

Age of Steel

Előttünk egy új, izgalmas játék az Age of Steel az egyik vállalat, amely fejleszti érzékszervi játékokat. Ma, írók merítsük meg egy olyan világban, amely túlélte a nukleáris háború. Most a világ uralja a nagyvállalatok vezető a harc erőforrás egyenlegek. Mindegyikük rendelkezik saját hadsereggel, és hogy az egész háború. Ön, mint a parancsnok az egyik egység kell védeni a bánya riválisok ellen. Van egy kis növény, amely termel a különböző fegyvereket. Az Ön feladata az, hogy létrejöjjön egy védelmi vonalat, és elpusztítja a közeledő ellenséges. Ki a fegyvert, hogy tartsa az első hullám a támadók. A megsemmisítése ellenséges járművek kap a játék pont. Ezekre akkor lesz képes megtenni javítás meglévő fegyverek, és ami a legfontosabb, hogy dolgozzon ki és készítsen egy újat. A bal felső sarokban látható a skála pontok és az erejét a bázis. Az alábbiakban a kiválasztott fegyverek és milyen szinten van. Ne feledje, hogy amint a ellenséges sereg betörni a várat, akkor veszít. Ez a játék lehetővé teszi, hogy a tehetség megjelenítése hadvezér és stratéga. És biztosak vagyunk benne, hogy lesz időt szórakoztató és nyerj izgalmas küzdelem
Játék Age of Steel egy lenyűgöző játék, amely senkit nem hagy hidegen. Elég érdekes grafikon a szürke árnyalataiban, gyönyörű hang és a hangulat kapsz a hatalom az ellenségeskedés. Töltsd le a játékot, hogy tabletta, mobiltelefon vagy a számítógép, és szórakoztató. Az is lehetséges, hogy játsszon online közvetlenül az interneten. Regisztráljon vagy használja a számot a szociális hálózatokon. Hívja meg barátait, vagy egyszerűen csak a versenyt a többi játékossal. Biztosak vagyunk benne, hogy minden játékos képes elvégezni az értékelésnél.

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more