Könyvjelzők
Flying online játékok

Flying online játékok

You can fly egy álom, és meg tudja nyitni az online játék Fly és játszani őket ingyen a mérlegről és a sokszínűség. Könnyedén vált egy madár, és saját szárnyak lesz elkapni a szél áramlatok. Vagy tapasztalja örömére a járatra a szárnyak a vitorlázó. Elindít egy kite vagy modell repülőgép. Van egy sport és harci repülőgépek, valamint űrrakétákat és mesés eszközöket a repülés. Gyorsítás állítható be katapult, vagy ugrik egy trambulin. Ugrás egy ejtőernyős, és próbálja tervezni egy kört a földre – Ez a cél. És egy helikopter spraykészítmény eloltani a tüzet.

4.5 1 2 3 4 5 (Total 10)

Játékok Repülős játékok kategóriánként:

Repülő Játékok – bátran srác

Flying online játékok

Az ember már nagyon régen felismerte az álma, hogy repülni, de még mindig keresi az új utakat emelkedik a talajszint felett. Repülős játékok, egy alternatívája ez a srác, és mindenki számára hozzáférhető. Aztán mindenki képes lesz, hogy lesz egy repülőgép pilótája, vagy pedig egy madár a saját szárnyait boncolgatni a tér a föld felett.
változata a játék online Repülő velünk elég, így élvezheti régóta álma az emberiség.

  • vezetett repülőgépek, helikopterek és űrrakétákat
  • ejtőernyőzésre
  • szárnyalni a szárnyak a vitorlázó
  • Kérjük, használja a katapult
  • Kapcsolja be létrehozása a szárny
  • Teszt repülés egy nagyteljesítményű gyorsító

Született járni is akar repülni,

Flying online játékok

Flying online játékok Nem minden madarat tud repülni, akkor is, ha szárnya van, mint például a pingvinek, csirkék és képviselői a "gonosz madarak". De aztán, akarnak élménye a repülés. Így jönnek fel a módját, hogy felmászni. Angry Birds használják ezt a csúzli, és nagyon sikeres. Minden madár válik egy lövedék, ha barátai, hogy ez felgyorsította a segítségével a készülék. A pingvin dühös Yeti, és most ő dobja őket a levegőben denevér.
Noha állatok alkalmazkodtak repülni, hogy csak járni a földön. A szomszédok medvék használt katapult, de figyelembe kell venni a járatot, magassága pedig kúszott, hogy a favágó erdőben éles fejszével.
Kísérje ilyen osztály és az emberek – ugrál egy trambulin, trambulin, vagy egy katapult, megtapasztalhatja az öröm egy rövid repülés, és közben egy ugrás a levegőben elkapni gyűjteni bónusz.
továbbra is játszani online repülést, és vegye le az űrbe a szuperhősök, hogy segítsen nekik leesik a földre, hogy állítsa le az üstökös vagy taszítják az idegenek. De ők, mint a sárkányok támadják meg a falubeliek, és tudja kezelni ezeket a legendás ragadozók során strafing. Vagy megy a hódítás a csillagok Belka és Strelka – Az első kutya-űrhajósok.
Természetesen, amink van, és a játék Repülő repülőgépeken, ez az első dolog, amit figyelni, hogy a fiúk ebben a kategóriában. Van harcosok és személyszállító repülőgépek. Kezelése katonai felszerelések, amit tennie kell, felderítő küldetéseket és vidd bombát az ellenséget, és hagyja a ellenséges tüzet. &Nbsp;

Flying online játékok

Flying online játékok, és kezeli a polgári légi járművek is felelős, mert a biztonság a sok utas. Ha az időjárás fordult rossz, csak bejutni a hó, vihar vagy a vihar, ne a nehéz autót nem lesz könnyű.
A helikopter meg kell oltani tüzet, evakuálni a sebesülteket, mentő emberek veszélyes elváltozások permetezés műtrágya, és még harcolni. Az is lehetséges, hogy teljesíteni az első helikopter a kívánt pontra, majd kapcsoljuk be az ejtőernyős és ugrik a kijelölt helyre, harc a levegőben a szél, amely igyekszik magukkal ragadják.

Játékok Repülő a kérdésben pilóta engedélyét

Pilot bármilyen technológiát válhat. Igen vannak technológiát – repülhet tündér Pegasus, kismadár, méh, szárnyas pónik, mert mielőtt ingyenes játékok Repülő. Amellett, hogy a repülés minden játék megvan a további feladatokat, és kiderül a játék egy izgalmas show. Képzeld el magad egy időben elkerülve célkeresztben, amelynek célja egy olyan tárgy, félt, hogy elütötte egy töredék egy aszteroida, és próbálja meg lőni több ellenséges egységek. És a kedvéért a játék pont és egy új rekordot. És ha együtt játszanak, az izgalom és a lelkesedés garantált. Ezt nem hiszem el, csak próbálja meg magad.

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more