Könyvjelzők

Játék Hógolyó csata online

Játék Snowball Fight

Hógolyó csata

Snowball Fight

Téli - egy csodálatos és gyönyörű évszakban, amikor az összes érintett földterület egy puha hó és gyönyörű. Sok a gyerekek szórakoztató, miközben lovaglás a szán, sí, kapaszkodik hóembert, és persze játszik hógolyókat. Valószínűleg az összes hógolyókat téli játékok a legismertebb és legnépszerűbb. Elvégre, ha tudja játszani a gyermekek és felnőttek. És ma Hógolyó Fight játék vagyunk együtt gyerekek játszanak ebben a kihívásokkal teli és izgalmas téli játék. Előttünk a képernyőn, egy közönséges városi udvar látható. Valahol kerítés fák vagy más tárgyak rejtőznek az ellenfelek. Meg kell nézni alaposan a képernyőt, és amint egyikük dolgokat kiugrik vele elől, és kattintson a gyermeket. Így cél és dobja a hógolyót ellenség. Ha helyesen tette, akkor kap egy hógolyó a gyermek, és ad nekünk pont. Ha nem sreagiruem, a hó fog esni az nekünk, és távolítsa el egy bizonyos számú ember életét. El tudod képzelni, az Ön feladata, hogy elérje a hógolyókat, és akkor menj a következő szintre
Játék Hógolyó küzdelem elég érdekes és izgalmas. Nyitva hógolyó küzdelem móka töltik szabadidejüket gyerek mellé a hóban.

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more