Könyvjelzők

Játék Knights and Brides online

Játék Knights and Brides

Knights and Brides

Knights and Brides

A telek a játék Fidelity: Knights és Princess internetes alakul a különböző irányokba. Az egyik lesz a Lovagok - a másik a társadalom hölgyek. A hatalmas lovagok inkább harcolni arénák, és csinos hölgy, hogy vigyázzon a birtok és szórakoztatják a rajongók különféle finomságok.
Meg kell néznie nehéz választás. Kezdeni a szex a karaktert, és típusai. Lányok képes lesz, hogy lesz egy elegáns és energikus, és bájos tehetős hölgyek. A fiatalok képesek lesznek választhat jó és bátor lovagok. A választod függ örökség, amely végül is nyitottnak kell lenniük a jövőben. Játssz Fidelity: Knights és Princess tudsz egy pár, és egyedül. Később, egy pár, akkor mindig megtalálja. Amikor a lovag küldött a harcot, és ajánlja, hogy a hölgy, jutalmazza ajándékokkal. De ha a társadalom hölgy kezelésére lovagja finom házi étel, erejét növeli többször, így több esélye megnyerni a mérkőzést.
Is, akkor a mezőgazdaság, takarmány különböző állatok, aratás házakat építenek, és még sok más.
iPlayer Fidelity: Knights és Princess tökéletes szabadidős tevékenységek. A játék elég színes és jó sound design. Barátok keresése és kész izgalmas küldetések és a közös küldetésük. Vásárolhat további elemeket a játék boltban, de a szórakozás mint mondják meg kell fizetni drágán.

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more