Könyvjelzők
menekülés játékok

menekülés játékok

Vicces és misztikus nyomozó és romantikus játékkal megtalálni a kiutat felkérik, hogy játszanak ingyenes online. Meg lehet zárva egy fényűző palota, de egy arany kalitka, túl unalmas. Szeretném hagyja kedvéért a szabadság és a tiszta levegő. De ami még rosszabb minden, amikor bezárnak egy iskolát, egy kriptába vagy barlangban, egy űrhajó. Hogyan juthat ki, ha nincs kulcs y? Felfedezni helyet, és minden bizonnyal meg fogja találni hasznos. Egy darab papír lehet a kódot a zárat, a szőnyeg alá van Skeleton Key, és a weben, talán ragadt magát a kulcsot. Olvassa el a címkéket és használható elemeket.

4.5 1 2 3 4 5 (Total 10)

Játékok menekülés játékok kategóriánként:

Ha van egy online játék megtalálni a kiutat, oly módon, hogy a szabadság lesz megtalálható

menekülés játékok menekülés játékok A gyerekek félnek, hogy hagyja anyám szem elől, nem vész el. Ha ez megtörténik, akkor nem tudom, az üdvösséghez, hogy vegye, hogyan kell megtalálni a hazafelé. Felnövő, hogy emlékeznek a szokásos módon – A kertben, a játszótér, a legközelebbi boltba, és haza. Most már sokkal magabiztosabb, bár egy idegen helyen is megijeszti őket. De még egy felnőtt is eltévedni, ha kiderül ismeretlen terepen. Nos, ha ez a város, barátságos polgárok számára, hogy azonnal irányt. És ha egy hatalmas erdő területén az agresszív bennszülöttek, földalatti barlangok, de még rosszabb – űrhajó külföldiek?


Lehetséges, hogy elveszett egy banális épületben számos átjárók és lépcsők, keresi a megfelelő iroda vagy kimenet. Ezért képes navigálni a térben és fontos lehet tanítani. Meg lehet kezdeni, hogy a játék online megtalálni a kiutat, ahol vidám és misztikus témákat teszi a folyamat szórakoztató.

Egy lenyűgöző keresési folyamat

A virtuális világ sokkal könnyebb a valósághoz, mert mindig van tippeket és kiegészítő termékeket, amelyekkel akkor biztos, hogy ki a nehézségeket.

  • vizsgálták területén
  • Olvassa el a tünetek – tesznek utalást, hogy mit tegyünk
  • Pick semmit, akkor vedd fel
  • Próbáljon meg csatlakozni részek találhatók anyagok
  • A tételek
  • , hogy vizsgálja meg a sarkokban az ablak alatt kanapék és szekrények, nyitott ajtók

A helyzetet tovább bonyolítja a feladatot neked, megtalálni a kiutat online játék egy időzítőt. Perc feltartóztathatatlanul fut le, és meg kell fogni, mint sok más. Ha összezavarodtak, és nem látja a lehetőségeket kínál az új intézkedéseket, próbálja meg a tippeket, de menteni őket, mert ők csak sokáig lábadozik. Néha hősök szembe néhány fenyegetést, és ha nem vigyázunk, akkor el fogja veszíteni. Mindenhol elhelyezett csapdák vagy akkor megtámadják a szörnyeteg. Tapasztalt játékos tisztában van ezzel a veszéllyel, és próbálja körültekintően járnak el. De még ha történetesen halni, akkor azonnal kezdje újra, és tudta, hol a baj rejlik várj, ez könnyen elkerülhető.

A legérdekesebb téma a játék megtalálja a kiutat

Bizonyára szereted a miszticizmus. Azt is szeretném ezeket a történeteket, és az általunk készített ingyenes online játékok, játékok kiutat találni szerelmeseinek izgalom az ismeretlen.


menekülés játékok menekülés játékok A Halloween kibontakozó igazi szenvedély. Szellemek, vámpírok és zombik akarnak az emberek között a ruhák. A sötét pincébe a nyikorgó láncok mozognak csontvázak, pókok szövik a hálózatokat. Hogyan kezeli, legyen egy ilyen helyen éjjel? De most semmit sem lehet tenni – Meg kell, hogy többet.
A sötét falak börtönökben nem egy romantikus időtöltés, és szeretne kijutni. Ne nedv használja dinamitot kötődnek a lapokat a kötelek és dörzslécek a keskeny ablakok, szedjük szét a fal tégla a tégla. Csak így lesz még egy esélyt, hogy elhagyja ezt a nyirkos és undorító helyen.


Néha azonban csak azt, hogy elkerülje a leckét. Szükséges, hogy nem látja a tanár és az igazgató észrevette. Játszani megtalálni a kiutat a szobából, a logika és a készség, hogy végre sikerült elmenekülnie. Fantasztikus irányt a játékot online ingyen megtudja, is felkeltette. Akkor látogasson el a teret; Egy kastélyban őrzött sárkányok; Megyei Drakula; Segítségre Batman menekülni a Joker; találja magát az erdőben tündérek; valamint a herceg mentse a hercegnőt a boszorkány háza.


Akkor látogasson el sok más helyen, hol kell keresni a kijáratokat. Lehet, hogy egy állatkert, vidámpark, játék gyár, egy szellemváros, mezőgazdasági és még sok más.

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more