Könyvjelzők
harci játékok

harci játékok

Az opciók számos harci játékok, és játszani őket ingyen. Tudsz harcolni kézre vagy kar magukat a fogakat. Az ellenség mindig méltó – nem pihenni. Kihívás magát a sport arénában, gyűrű gladiátorok, egy utcai harcban. Mivel a csata, akkor az alapkészségeket, de nem sokáig – hamarosan lesz egy esélyt, hogy a teljesítmény javítása érdekében. Miután minden egyezik a számla kap egy bizonyos összeget, ami függ a kimenetele a csatát. Vidd el feltölteni egészségügyi, karizma, a védelmi és fegyverek. Most itt az ideje cselekedni, hogy biztosan nyerni.

3.8 1 2 3 4 5 (Total 15)

Játékok harci játékok kategóriánként:

Harci játékok ingyen – legjobb szórakoztató ott

Verekedős játékok Verekedős játékok A játékunk, minden lehetséges, és minden megengedett. Harcolj ököllel és lábbal, fegyvereket használni, harcolni kutyákkal magukat, vagy megtámadják a járókelőket. Itt nem vádolja az igazságtalanság, mert egy hatályos igaza van. Még a politikusok és filmcsillagok nem nagy baj, ha van valami ellen képet. Indul a harc a játék, egyszerűen válassza ki az ellenség.

Menj át a szekciók

Csatlakozzon a Ninja és a képzett birtokában nunchaku, kard, és az elemek a harcművészetek. Ezek megfoghatatlan katonák képzése évek óta, hogy legyen egy igazi autó gyilkos. Csak azt kell, hogy néhány egyszerű szinten, annak érdekében, hogy elérjék a tökéletességet. Fogsz Ninja Turtles, amely azt tanítja, sensei Splinter. Ő nem tagadta, hogy vigyázzon, és akkor, és ha készen állsz, menj a négy bátor teknős törlődik ellenségek földalatti labirintusok és a városi prérin.

 

Küzdelem Super Heroes izgalmas, mert rendelkeznek szokatlan hatáskörrel. Nyílt Fight játékot a sorban, és lesz egy erős, fürge, gyors és bátor képregény karaktert. Tapasztalja meg a hatályos, a kalapács isten, Thor, Amerika Kapitány segít kezelni a robotok, és Batman hogy legyőzze a szörnyeket. Karakterek anime és manga is felkérik, hogy játszanak a harcot. Megamen, Naruto, Ben 10 és sok fiatal férfi jött ki, hogy harcolni és nyerni. Az ő arzenálja a modern fegyverek és a mágia, de ami a legfontosabb – tele vannak a nemes makacsság, amely ellen nem tud ellenállni az alattomos ellenség.

Verekedős játékok
Verekedős játékok Az idegenek támadják! Lehetséges, hogy továbbra is a pálya szélén, amikor a világ hamarosan összeomlik? Közvetlen a lázadó ellen a megszállók, és azokat távolítani a hátra bolygón. És hogy megbirkózzon egy ilyen nehéz feladat, viseljen kesztyűt, és megy a boksz ring, ahol kétségbe vonták a legfélelmetesebb versenytársai. &Nbsp;

 

Sport játékok ingyen harcol, mint amilyet foglalkozik harcművészeti, vagy csak úgy dönt, útban Olimpiai magasságokba. Itt lehet megismételni a mutatványokat Jackie Chan, Rimbaud, gondoskodjon boksz zombik, hóemberek és tehenek. Sumo birkózó és így különböző, de egyaránt érdekes. Az első esetben, nyomja a kövér ember a második – a résztvevők azt mutatják, egy igazi show.

 

Ennek ellenére sok témák a mi oldalunkon, és lehet osztani kategória:

 

  • Az ősi csaták: a primitív emberek és a gladiátorok
  • Battle of középkori lovagok
  • fi, fantasy és a misztikus csata
  • Harcművészetek
  • Modern harcok

játszani harcok soha nem lehet megunni

A fiúk mindig is szerette az összehasonlítandó erők, akkor is, ha nem volt lehetősége játszani a számítógépen küzdelemben. Primitív fiúk harapni és karcálló, mérlegelni ütések egymásra klubok. Antik fiúk harcoltak fakardokkal, gyakorló fegyvertelen harci és így készül vált katonák. Korok gyakorlatilag változatlan harcok – megint jött a képbe kardok, buzogányok és ököllel. Talán valami változott meg a modern idők? Meg fogsz lepődni, de szinte minden maradt ugyanaz, csak most inkább a harcot egy virtuális világban, ahol a játékos nem fáj ez, és szenvedni csak a botok.

 

Válassza ki a szimulátor valósághű fellépések és a flash termékek. Mindenhol vannak olyan vonzó oldala és a különböző lehetőségeket. Többfordulós vagy szinteket kell élni a mérkőzést, ami kárt tehet az ellenfél, és a maximális pontszám játék pont és a rekordot.

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more