Könyvjelzők

Játék Klondike online

Játék Klondike

Klondike

Klondike

Online játék Klondike érinti a jól ismert téma a gazdálkodás. Eltérően más hasonló projektek - ez nem fixate csak az épületek és a betakarítás. Itt lehet felfedezni a területet folyamatosan felfedezni új földeket, és gyűjtsük össze belőlük a különböző vagyon. Ha elkészült az összes feladat ebben a szakaszban kerül sor a másik több veszélyes küldetések.
Legyél felfedezője új földet. Hallgassa meg a vezető Klondike játszani fog szokni az új világ. Itt nem lesz egyedül, mint egy böngészős játék, és célja elsősorban a social networking, széles skáláját kínálja a szomszédok - az igazi játékosok. Velük képes lesz a kereskedelem, látogassa meg egymás otthonában, és megosszák a különböző ajándékok. Annak érdekében, hogy a barátok vagy a játékosok a kezdeti szakaszban lesz nagyon hasznos az Ön számára kérni tőlük tanácsot.
Az elején a játék akkor kapnak a legegyszerűbb feladatok - ez leginkább az épületek építése és a betakarítás, ami először be kell ültetni. Kitöltésével küldetések, akkor tapasztalatszerzés és a különböző tárgyakat, hogy hasznos lesz számodra a jövőben. Fedezze feltétlenül területén keresve elmondhatatlan gazdagság, akkor lehet bárhol, akár egy fa alatt. Mindaddig, amíg a karakter teljesít egy feladatot, akkor képes lesz arra, hogy adjon neki még egy kicsit, amit majd végre viszont. Ezért nem kell ülni állandóan a monitor.
Klondike iPlayer - egy izgalmas játék azoknak, akik csak szórakozni akarnak időt és csak pihenni. Figyelmesen olvassa el a történetet, ami elég érdekes, ha azt szeretné, hogy felfedje a titkot a játékban.

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more