Könyvjelzők

Játék Wolly online

Játék Wolly

Wolly

Wolly

Robotok - mesterségesen létrehozott mechanikus lények, mi a szerkezete emlékeztet az élő szervezetekre. A modern világban, ezért használatuk során nagyon változatos. Néhány felelősek a különböző automatikus folyamatok találtak néhány alkalmazás az orvostudományban, míg mások használják az űrben technológiákat. Ma szeretnénk bemutatni, hogy a játék Wolly. Ebben böjtölünk benne, hogy Ön a nap, amikor még gyerekcipőben jár a robot szerkezete. Az egyik tudós jött egy robot képes bármilyen művelet irányítása alatt az üzemeltető és az úgynevezett e modell Wally. Ma egy különleges kísérleti terepet, mi lesz teszteli képességeit. Előttünk a képernyőn lesz látható helyeken találhatók őket különböző csapdák formájában úszik a földre, és így tovább. Mint látni fogjuk, hogy a dobozok felülírhatják ezeket a hibákat. Az Ön feladata, hogy tartsa a robot, hogy egy pontot a képernyőn jelzi a zöld zászlót. Kezelése a mozgás a robot tudjuk a nyilakkal a számítógép billentyűzetén, vagy érintse meg a nyilakat a képernyőn a készülék. Az Ön feladata, törekszik a dobozokat, hogy lezárja az összes mezőt a földbe. Csak akkor hősünk fog utazni a felszínen, és eléri a beállított. Minden új szint a komplexitás csak nőni fog, és a csapdák számát válnak és így tovább. Tehát meg kell mutatni a gondozás és megoldja ezt a puzzle
Wolly játék nagyon érdekes és kategóriájába tartozik kirakós játékokat. Úgy tervezték, hogy fejleszteni a gyermekek a logikus gondolkodás, és természetesen ellátás. Nyitva Wolly honlapunkon lesz képes, hogy teszteljék az agyad, és próbálja a lehető leggyorsabban megoldani ezt a rejtélyt.

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more