Könyvjelzők

Játék ISS dokkoló szimulátor online

Játék ISS Docking Simulator

ISS dokkoló szimulátor

ISS Docking Simulator

Az online dokkoló szimulátor bemutatja a valós vezérlő felületet, amelyet a NASA űrhajósai használnak a SpaceX Dragon 2 kézi vezérlésére a Nemzetközi Űrállomás felé. A sikeres dokkolás akkor tekinthető, ha az interfész közepén az összes zöld szám 0,2 alatt van. Légy türelmes, mivel az űrben történő mozgás sokkal alacsonyabb, mint a Földön történő mozgás sebessége. Az ISS Docking Simulator használata:
1. A zöld számok azok a korrekciók, amelyeket el kell érni az igazításhoz. 2. Először a jobb oldali joystick gombokkal állítsa be a hosszanti, függőleges és oldalsó tengelyt. Megfelelően fel kell készülnie a dokkolásra. 3. Ezután használja a bal oldali joystickot az ISS-hez viszonyított helyzetének megváltoztatásához. Használja a fel, le, balra és jobbra gombokat. 4. Az érzékenység-kapcsolók minden joystick közepén vannak. Alapértelmezés szerint alacsony az érzékenység. Próbáljon meg ne mozogni hirtelen az ISS közelében. öt. Céljaként egy zöld gyémánt helyezkedik el a dokkolóállomás tetején. A dokkolás megkezdésének középpontjában kell lennie. 6. A kék szám az a sebesség, ameddig mozog vagy forog. Az ISS-hez viszonyított sebessége a jobb alsó sarokban van, szintén kék. 7. Tartsa a sebességet -0 alatt. 2 m / s, ha a távolság a nemzetközi állomásig 5 méter alatt van. Ha nagyon gyorsan mozog, akkor fennáll annak az esélye, hogy összeomlik az állomásra. Sok szerencsét, űrhajós!

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more