Könyvjelzők

Játék Jetpack Mikulás online

Játék Jetpack Santa

Jetpack Mikulás

Jetpack Santa

Szilveszter - egy családi ünnep, amely ünneplik szerte a világon. Elvégre, ebben az időben az asztalnál fog rokonok és barátok, ünneplik ez a nyaralás, és természetesen egymásnak ajándékokat. És mindenki hisz a csodákban és nagypapás Mikulás, amely behatol a ház éjjel, és elhagyja ajándék a kisgyermekeket. De kevesen tudják, hogy mi a Santa készül erre a napra előre. Ma a játék Jetpack Mikulás segítünk hősünk, hogy felkészüljenek az ünnep. A fő feladata, hogy összegyűjtse ajándékok, elvesznek az elfek vittek nekik játék gyár a hazai, a Santa. Most a jó természetű szükségességét, hogy gyorsan gyűjteni őket nem sokkal azután, Szilveszter és meg kell tenyészteni ajándékokat a gyerekeknek. Elves épített Santa jetpack, és most ő lesz képes repülni gyorsan, és gyűjtsük össze ajándékokat. De ahogy jön át a különböző csapdákat és veszélyeket, és meg kell repülni őket, hogy ne összeomlik, és a mi hős meghalt. Kezelése a repülés akkor használja az egeret. Gyűjtse össze annyi ajándékot, mert a gyerekek várják őket, így
Játék Jetpack Mikulás tökéletesen átgondolt cselekmény és színes grafika. Mindez légkört teremt, amely azonnal vonzza érdeklődését ebben a játékban. Nyílt Jetpack Mikulás honlapunkon, és belevetik magukat a csodálatos kaland a Santa Claus.

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more